2104655048 6946162123 Λ. Φανερωμένης 64, Σαλαμίνα trap@salamis.gr
 
 
 
 
 
  Πολιτικός μηχανικός
PAΠATZIKOY TATIANA
 
 
 
 
  Η κ. Τατιάνα Ραπατζίκου είναι πολιτικός μηχανικός με μια πολυετή εμπειρία στον χώρο των τεχνικών μελετών και κατασκευών. Με εξειδίκευση σε μελέτες για έκδοση αδειών, αρχιτεκτονική σχεδίαση εσωτερικών χώρων, τοπογραφικά έργα, ταυτότητες κτιρίων και ενεργειακά πιστοποιητικά, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών της.  
     
  Μέσα από την προσέγγισή της στα έργα, η κ. Ραπατζίκου δημιουργεί προσαρμοσμένες λύσεις με έμφαση στην ποιότητα και την ακρίβεια. Με αφοσίωση στην καινοτομία και την επαγγελματική της προσέγγιση, επιδιώκει να δημιουργεί έργα που ξεχωρίζουν και ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών της.  
     
 
 
 
 
     
  Μελέτες για έκδοση αδειών


Η Τατιάνα Ραπατζίκου αναλαμβάνει τη σχεδίαση και την εκπόνηση αναλυτικών μελετών που απαιτούνται για την έκδοση αδειών για διάφορους τύπους κατασκευών και έργων.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
  Κατασκευές


Με επαγγελματική προσέγγιση και τεχνική δεξιότητα, το γραφείο προσφέρει υπηρεσίες κατασκευών για ποικίλες ανάγκες, εξασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και συμμόρφωση προς τα τεχνικά πρότυπα. 


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
  Αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων


Με επίκεντρο τη δημιουργικότητα και τη λειτουργικότητα, η κ.Ραπατζίκουεπιμελείται τον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων δημιουργώντας ιδιαίτερες και λειτουργικές αισθητικές λύσεις


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
  Ενεργειακά πιστοποιητικά


Μέσω της παροχής ενεργειακών πιστοποιητικών, η Τατιάνα Ραπατζίκου εξασφαλίζει τη συμμόρφωση των κτιριακών έργων με τις απαιτήσεις και τα πρότυπα αποδοτικότητας και ενεργειακής απόδοσης.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
     
 
Ολοκληρωμένες ΥπηρεσίεςΗ εμπειρία της πολιτικού μηχανικού στην αναγνώριση και στην τεκμηρίωση των χαρακτηριστικών κτιρίων εξασφαλίζει τη σωστή αναγνώριση της ταυτότητας κάθε κτιρίου.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
     
 
 
 
 
 
     
 
     
  01.
Εξειδίκευση σε τεχνικές μελέτες και κατασκευές

αποτελώντας ειδικότητα στην έκδοση αδειών και αρχιτεκτονική σχεδίαση εσωτερικών χώρων.
 
     
     
  02.
Αφοσίωση στην ποιότητα και την ακρίβεια

δημιουργώντας προσαρμοσμένες λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών
 
     
     
  03.
Αναζήτηση της συνεχούς βελτίωσης και της ανάπτυξης

με στόχο την ανταπόκριση στις εξελισσόμενες ανάγκες της αγοράς και των πελατών
 
     
 
     
 

 


 

 
 

Τα έργα μας

Η Τατιάνα Ραπατζίκου, πολιτικός μηχανικός με πολυετή εμπειρία στον τομέα των τεχνικών μελετών και κατασκευών, έχει αφήσει το στίγμα της με μια εντυπωσιακή σειρά ολοκληρωμένων έργων που χαρακτηρίζονται από ποιότητα, καινοτομία και ακρίβεια.
Δείτε όλα τα έργα
 
 
 

Μέσα από την εξειδίκευσή της σε μελέτες για έκδοση αδειών, αρχιτεκτονική σχεδίαση εσωτερικών χώρων, τοπογραφικά έργα, ταυτότητες κτιρίων και ενεργειακά πιστοποιητικά, η κ. Ραπατζίκου έχει δημιουργήσει ένα ευρύ φάσμα επιτυχημένων έργων. Αυτά περιλαμβάνουν τη σχεδίαση και την ολοκλήρωση αρχιτεκτονικών προτάσεων για εσωτερικούς χώρους εταιρικών κτιρίων, ξενοδοχείων και κατοικιών, με έμφαση στη λειτουργικότητα και την αισθητική.

Με κάθε έργο που αναλαμβάνει, η κ. Ραπατζίκου αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των πελατών της και δημιουργώντας έργα που διακρίνονται για την ποιότητα, την καινοτομία και την αισθητική τους αξία.

 
     
 
 
 
 
PAΠATZIKOY TATIANA | Πολιτικός μηχανικός
Συνέπεια & Επαγγελματισμός

Η Πολιτικός Μηχανικός Τατιάνα Ραπατζίκου προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα των τεχνικών μελετών και κατασκευών. Με πολυετή εμπειρία και αφοσίωση στην ποιότητα και την ακρίβεια, παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες που προσαρμόζονται στις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών.

Με έδρα τη Σαλαμίνα και εξυπηρετώντας όλες τις περιοχές της Αττικής, η Τατιάνα Ραπατζίκου είναι έτοιμη να αναλάβει τα έργα σας με επαγγελματική αξιοπιστία και εξειδίκευση. Από μελέτες για έκδοση αδειών και αρχιτεκτονική σχεδίαση, έως τοπογραφικά έργα και ενεργειακά πιστοποιητικά, είμαστε εδώ για να καλύψουμε κάθε ανάγκη σας με επαγγελματικότητα και ευαισθησία στη λεπτομέρεια.

 
 
Καινοτομία στην προσέγγιση των έργων
Η πολιτικός μηχανικός αναζητά συνεχώς νέες και δημιουργικές προσεγγίσεις για την επίλυση τεχνικών προβλημάτων και την ανάπτυξη καινοτόμων έργων.
 
Πολυετής εμπειρία στον χώρο
Η πολιτικός μηχανικός διαθέτει εκτεταμένη πρακτική εμπειρία σε διάφορα έργα, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της και εξασφαλίζοντας επιτυχείς αποτελέσματα.
 
Επαγγελματική προσέγγιση
Η πολιτικός μηχανικός διακρίνεται για την επαγγελματική της στάση και την προσήλωσή της στην εκπλήρωση των αναγκών και των προσδοκιών των πελατών της.
 
Επιδίωξη της βιωσιμότητας
Η πολιτικός μηχανικός ενσωματώνει στα έργα της πρακτικές καινοτομίες και υλικά με σκοπό τη μείωση του αντίκτυπου στο περιβάλλον και τη διασφάλιση της βιωσιμότητας
 
 
 

 


 

 
 
500+
Ευχαριστημένοι πελάτες
 
72+
Ολοκληρωμένα Έρα
 
10+
Εξειδικευμένες Υπηρεσίες
 
20+
Χρόνια Εμπειρίας